Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Fruktansvärt och ofattbart”

Publicerad: 25 augusti 2012, 22:10

Pontus Schultz har avlidit.

Pontus Schultz, Publisher och chef för Bonnier Tidskrifters affärsområde B2B, där Resumé ingår, och även chefredaktör för Veckans Affärer, har hastigt och tragiskt gått bort i en cykelolycka.


Ämnen i artikeln:

Pontus Schultz

Pontus Schultz deltog i cykelloppet Haute Route mellan Geneve och Nice, för att fira sin 40-årsdag.

Olyckan skedde under den sista etappen av den sju dagar långa cykeltävlingen för  amatörer. Pontus Schultz rapporteras ha kört av vägen i södra delen av franska alperna, och avled av fallet. Tävlingens  läkarteam och säkerhetsmotorcyklar var mycket snabbt på plats efter att olyckan  inträffat, men hans liv gick inte att rädda.

Bonnier Tidskrifter skriver i ett pressmeddelande att Pontus Schultz en  hängiven publicist och en nyckelperson inom Bonnier Tidskrifters organisation.  Han satt med i förlagets ledningsgrupp. Han har också varit chef för det affärsområde där Resumé ingår och jobbat med  utvecklingsuppdrag för Bonnier AB, bland annat med utvecklingen av magasinsläsning på läsplatta.

Ulrika Saxon, numera vd på Bonnier  Growth Media, jobbade nära Pontus under sina sju år som vd för Bonnier  Tidskrifter. Hon säger:

- Det som har hänt vår vän och medarbetare Pontus är fruktansvärt och  ofattbart. Våra tankar går i första hand till hans närmaste familj, hustru och  tre barn. Han kommer att bli mycket, mycket och djupt saknad.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Pontus Schultz

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.