Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Fy fan vad oproffsigt”

Publicerad: 31 juli 2012, 08:39

Cecilia Forss blev upprörd av sex-sms:et.

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM / XP / SCANPIX

En säljare på Kjell & Co har fått sparken för ett sex-sms till tv- och reklamprofilen Cecilia Forss efter hennes besök i butiken. I sms:et frågade den anställde Cecilia Forss om hon ville ligga med honom. – Så där gör man bara inte mot våra kunder, det är bedrövligt och helt sinnessjukt, säger Kjell & Co:s vd Mikael Dahnelius till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Cecilia Forss

Cecilia Forss, känd skådespelare som bland annat är "Cindy" i ICA-reklamen, var på Kjell & Co och handlade. Hon la undan en vara och fick då lämna sitt mobilnummer.

När hon lämnat butiken fick hon ett sms från en säljare som föreslog sex: "Tja, vi sågs på Kjell & Co i går, ligga?", stod det i sms:et som skickades i lördags.

Cecilia Forss blev upprörd och svarade "Fy fan vad oproffsigt". Hon visade upp konversationen på Facebook.

Kjell & Co agerade i går genom att sparka den som skickat sms:et. Han hade en provanställning.

–      Vi övervakar våra sociala kanaler, då kom det här Facebook-inlägget från Cecilia Forss upp.  Hon hade lagt upp en screenshot på sms:et på Instagram. Sedan tog Cissi Wallin upp det på Twitter och då spreds det snabbt vidare och kulminerade i går, säger Ulrika Klinkert, presstalesman på Kjell & Co.

Kjell & Co gjorde en internutredning, hittade säljaren och sparkade honom. Sedan ringde Ulrika Klinkert upp Cecilia Forss och berättade att personen i fråga fått gå.

– Jag pratade med henne i går, hon uppskattade vårt agerande, säger Ulrika Klinkert. Det som gör mest ont är att säljarna hos oss ska stå för kunskap och service, och här har en säljare utnyttjat en konsuments förtroende.

Kommer Cecilia Forss att få någon kompensation?
– När jag pratade med henne i går frågade jag henne vad hon behöver.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Cecilia Forss

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.