Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Fylleklippet raderat

Publicerad: 19 oktober 2010, 13:41

Filmen som visar Magnus Hedman på efterfest i lördags är borttagen från Youtube. Under det dygn den låg uppe hann drygt 14 000 människor se den. Men nu är det bortplockad på order av ex-frun Magdalena Graaf. – Jag tog bort den med hänsyn till hans familj. Han sa att efterfester är privata, säger Kungarna av Tylösand-deltagaren Jocke Berg, som filmade klippet.


Ämnen i artikeln:

Magnus HedmanKungarna av Tylösand

Stillbild från filmen som numera är borttagen från Youtube.

Som Resume.se och flera andra dagstidningar rapporterar idag deltog Magnus Hedman i ett nattklubbsuppträdande i lördags. Tillsammans med Kungarna av Tylösand-deltagarna Nemo Hedén och Jocke Berg från Kanal 5 var han dj på en nattklubb i Gislaved. Arrangör var Michael Brinkenstjärna.

Till Aftonbladet säger Magnus Hedman att han inte deltog i någon efterfest, då hans skjuts kom och hämtade upp honom klockan tio på kvällen. Men en film som fram tills nyligen låg uppe på Youtube och på Jocke Bergs blogg visar motsatsen.

– Jag förstår inte varför han säger att han åkte hem. Han festar som vilken människa som helst, man behöver inte ljuga, säger Jocke Berg.

På filmen kunde tittarna se en märkbart påverkad Hedman med en flaska vodka i handen på ett hotellrum.

– Magnus var inte den vildaste. Det är synd att det blir häxjakt mot honom och inte mot Nemo och mig, som faktiskt är mycket värre, säger Jocke Berg.

Att filmen nu är borttagen från nätet är på begäran av Magdalena Graaf, som är Magnus Hedmans ex-fru. Jocke Berg har varit i sms-kontakt med henne och Magnus under dagen, och har därefter valt att ta ned filmen.

– Blir hans familj ledsna är det självklart att jag tar bort den. Jag trodde att hans barn var tre-fyra år gamla, men tydligen var de äldre och kunde läsa tidningar, säger han.

Resume.se har utan framgång sökt Magnus Hedman för en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.