Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

"Gå hem och gråt hos mamma i stället, lipsill"

Publicerad: 28 januari 2010, 12:40

Två av Sportbladets största profiler – Robert Laul och Tomas Ros – har hamnat i ett praktgräl med varandra. Bråket görs dessutom offentligt via deras populära bloggar.


Ämnen i artikeln:

Robert LaulSportbladet

Robert Laul. Foto: Aftonbladet

Robert Lauls fotbollsblogg och Tomas Ros hockeyblogg är Sportbladets mest lästa bloggar. Men de två profilerna är nu rejält osams.

Bråket mellan de två har pågått en tid, men nu döljer de inte det för tidningens läsare. Robert Laul kallar till exempel Tomas Ros för lillebror. Så här skriver han på bloggen.

”Lillebror skvallrar till cheferna när han tycker jag gick för hårt fram. Trodde att hockeykillarna klarade lite hårdare tacklingar men herregud…snart kommer väl pappa hit och skäller på mig. Gå hem och gråt hos mamma i stället, lipsill.

Tomas Ros. Foto: Aftonbladet

Tomas Ros svarar på sin blogg:
”Blir nästan paralyserad när jag läser hur han behandlar senior-medarbetare som matat honom med kunskap, telefonnummer och visat honom var han ska äta på dagarna och tröstat honom när det varit arbetsamt på fältet.
Men han är skolad i fotbollsträsket där vassa armbågar ingår i spelet och där mobbning är en given ingrediens.”

Nu har Per Karlsson, chef på Sportbladet, tvingats gå in och medla mellan de två. Han har tagit upp konflikten med redaktionen och gjort tydligt att man inte ger sig på varandra på redaktionen. Speciellt inte i de egna spalterna,

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Robert LaulSportbladet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.