Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Gina Azaric lämnar Kicks

Publicerad: 20 september 2018, 07:35

Gina Azaric

Foto: Pressbild

Enligt uppgifter till Resumé lämnar Gina Azaric rollen som marknadschef på Kicks efter två år.


Ämnen i artikeln:

KicksGina Azaric

Gina Azaric lämnar rollen som marknadschef på Kicks efter två år, enligt uppgifter till Resumé. Hon kom då närmast från en 15-årig sejour på Tre, varav 13 år som marknadschef. Då hade hon mer eller mindre varit med och byggt upp bolaget från grunden.

– Gina känner själv att hon är klar med sitt uppdrag och har sagt upp sig. Hon har varit med och drivit Kicks omnikanalserbjudande med flagshiplanseringar, ny e-handelsplattform och lansering av e-handel i Finland, ny varumärkesplattform & grafisk profil, konceptframtagningar och hela den digitala transformationen. Har man gjort så mycket på så kort tid är det inte konstigt att hon känner att hon är klar, säger Maria Kempe, pr- och varumärkeschef på Kicks, till Resumé.

Vem efterträder henne?
– Vi kommer sätta igång med rekryteringen nu och får återkomma när den är klar.

Gina Azaric har i en tidigare helgintervju i Resumé berättat om hur det var att komma till Sverige från Bosnien, den accepterande kulturen på Tre och om jobbet på Kicks. Intervjun kan du läsa här.

Resumé söker Gina Azaric.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

KicksGina Azaric

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.