Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Gladiator ny vd för Twingly

Publicerad: 15 mars 2012, 08:55

Peter "Pansar" Bláha.

Twingly spänner musklerna – med en Gladiator som vd. Peter ”Pansar" Bláha, 34, som går under artistnamnet Pansar i TV4:s Gladiatorerna, tar över webbplatsen och sökmotorn för bloggar.


Twinglys nya vd är gladiatorn Pansar i TV4:s lördagsunderhållning.

Men Peter Bláha, 34, har fler strängar på sin lyra. Han kommer närmast från tele- och datakommunikationsföretaget  IP-Only  där han var försäljningschef. Han har också en bakgrund som   landslagsspelare i rugby och skådespelare.

Nu blir han ny vd för Twingly. Han efterträder Martin Källström har på eget initiativ valt att sluta i    den operativa rollen för att starta ett nytt företag. Han tar plats i    Twinglys styrelse och stannar kvar som delägare i företaget.

–  Det är jätteroligt att få chansen att leda ett av de mest  spännande   sociala medier-företagen, säger Peter Bláha, som nu flyttar  från   Stockholm till Linköping med familjen.

– Vi kommer att fortsätta vår    internationella satsning med våra tjänster för medier, e-handel och    omvärldsbevakning. Vi kommer också att satsa på att stärka relationen    med alla fantastiska bloggare. I och med köpet av Bloggportalen i höstas    har vi fått en svensk plattform att bygga vidare på för att hjälpa    bloggar att hitta sina läsare.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.