Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Goda insatser ska belönas”

Publicerad: 11 juni 2012, 11:05

Ulf Kristofferson, TV4.

Foto: Daniel Ohlsson, TV4

Ledningen för TV4 och Nyhetsbolaget har lämnat förhandlingsbordet. Den politiske reportern Ulf Kristofferson är kritisk: – Hårt arbete och goda insatser ska belönas, inte bestraffas, skriver han på Twitter.


Ämnen i artikeln:

TV4

TV4 och Nyhetsbolagets ledning vill spara 50 miljoner kronor på två  år. För att nå dit vill man försämra villkoren i kollektivavtalet och  bland annat slopa den så kallade gubbveckan – en sjätte semestervecka  för den som är 40 år eller mer.

Reaktionen har inte låtit vänta på  och ledningen har förhandlat med facket i omgångar, men i fredags  lämnade ledningen förhandlingsbordet och väljer att driva igenom avtalet  ändå, enligt Journalisten.

Den erfarne politiske reportern Ulf Kristofferson kunde inte låta bli att vädra sitt missnöje på Twitter idag:
"Hårt arbete och och goda insatser ska belönas, inte bestraffas. En självklarhet som borde gälla på alla företag", skriver han.

Då Resume.se kontaktar Ulf Kristofferson vill han inte ge några ytterligare kommentarer annat än följande:
–  Alla berörs i och med att det påverkar stämningen på hela huset. I  övrigt tycker jag att min kommentar på twitter tydligt visar min  inställning, säger han.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.