Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Granath Havas köper in sig i Customer Clinic

Publicerad: 29 januari 2013, 10:54

David Granath och Amanda Udin=sant.

Foto: Pressbild.

Fullservicebyrån Granath Havas går in i direkt- och relationsmarknadsföringsbyrån Customer Clinic.


Ämnen i artikeln:

Granath Havas

Granath Havas satsning på Customer Clinic innebär också att den  sistnämnda flyttar in i Granaths lokaler på Söder inom ett par veckor.

–  I och med köpet av CC kan vi erbjuda våra kunder ytterligare expertis  när det gäller den kundnära kommunikationen. Amanda är som alla vet en  av branschens vassaste inom CRM och vi ser en ökad efterfrågan bland  våra kunder, säger David Granath, vd och grundare och Granath Havas i en  kommentar.

Granath Havas är en strategisk fullservicebyrå och har  funnits sedan år 2005. Bolaget har 23 anställda och kunder som  Returpack/Pantamera, Arbetsmiljöverket och Rikspolisstyrelsen.

Customer  Clinic är en direkt- och relationsmarknadsföringsbyrå. Byrån drog igång  för två år sedan av Amanda Udin och har idag sex anställda och tiotalet  kunder, däribland Preem, Läkare utan gränser och Unionen.

– Med  Granath i ryggen får vi tillgång till betydligt större resurser än vad  vi har idag. Vi kan skala upp eller ner verksamheten på ett annat sätt  än tidigare – och vi får ett starkt digital erbjudande, säger Amanda  Udin i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Granath Havas

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.