Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Gratistidningarna Mera läggs ner av NTM

Publicerad: 3 juli 2018, 11:09

I Januari 2018 köpte NTM-koncernen upp samtliga av Swepress publikationer. Efter uppköpet har man lagt ner tidningen Västerviks-Posten – och nu tar man även bort gratistidningarna Mera.


Ämnen i artikeln:

NTMNTM-koncernen

När NTM-koncernen köpte upp Swepress publikationer i januari i år, meddelade man att inga tidningar skulle läggas ner. Efter uppköpet och uttalandena har det dock skett stora förändringar, där tidningen Västerviks-Posten lagts ner och tolv tjänster försvunnit från det som tidigare var Swepress Media. Detta skriver Dagens Vimmerby.

I det senaste numret av gratistidningen Mera, som går ut till hushåll i Västervik, Vimmerby och Hultsfred, skriver man att även dessa tidningar läggs ner.

"I och med att Linköpings-Posten, Norrköpings-Magazinet och Västerviks kommunextra blev en del av Östgöta Media tidigare i vår blev vi många gratistidningar under samma tak och beslut togs att framöver satsa helhjärtat på dessa nytillkomna men väletablerade titlar", skriver redaktören Anna Lindén i en krönika.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

NTMNTM-koncernen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.