Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

GT kniper sportkrönikör från Göteborgs-Posten

Publicerad: 25 juli 2014, 08:15

Malin Jonson

Foto: Pressbild: GT

GT har anställt Malin Jonson på sportredaktionen. Hon kommer nu närmast från Göteborgs-Posten och börjar den 1 september.


Ämnen i artikeln:

Frida BoisenGöteborgs-PostenExpressen

Malin Jonson har tidigare arbetat på Expressen och GT och är expert i C Mores allsvenska TV-sändningar sedan två år tillbaka.

– Malin Jonson är en oerhört vass reporter och krönikör som vi följt under en längre tid och det känns jättekul att hon nu vill vara en del av vår sportredaktion i Göteborg där hon får en nyckelroll, säger Anders Nettelbladt, sportchef på GT och Expressen i ett pressmeddelande.  

Även GT:s chefredaktör Frida Boisen är nöjd med värvningen:  

– Malin Jonson är en enormt skicklig sportjournalist som kommer att stärka och lyfta GT-sporten i alla kanaler. Hon kommer till GT ett spännande skede där vi nu gör ytterligare digitala satsningar som kommer att märkas för alla våra läsare, säger hon i en kommentar.  

Malin Jonson arbetade på Expressen mellan 2009 och 2010 och på GT under 2010.  Nu återvänder hon.  

– Jag har haft några jättebra år på GP, men nu känns det roligt och utmanande att få komma tillbaka till GT-sporten, som står inför en spännande nystart, säger Malin Jonson i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.