Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

GT och KvP satsar på debatt

Publicerad: 23 augusti 2016, 10:46

Csaba Bene Perlenberg.

Ledarskribenten Csaba Bene Perlenberg blir debattansvarig på de båda tidningarna.


Ämnen i artikeln:

Sofia DahlströmKvällspostenExpressenGöteborgs-TidningenGT

Expressens editioner GT och Kvällsposten startar i september var sin ny lokal digital debattsida. Ansvarig för dessa blir ledarkrönikören Csaba Bene Perlenberg som anlitades i september förra året. Målsättningen är även att öka den digitala trafiken, bland annat med två lokala ledarbloggar.  
– Med halvtid i de politiska mandatperioderna är det dags att växla upp med nytt debattutrymme för initierade debattexter med starka berättelser. Dessutom får jag helt nya möjligheter att arbeta som opinionsjournalist i och med att jag nu kan skriva oftare och snabbare än tidigare. Det är ett drömgig, säger Csaba Bene Perlenberg i ett pressmeddelande.

För GT är satsningen ett steg i att förstärka sin position i den lokala debatten.
– Vi satsar på västsvenska nyheter, granskningar och lokala evenemang. GT är och förblir en tidning för alla de som vill veta vad som händer i Västsverige. Vi vill erbjuda en arena för diskussion om lokala frågor där allt från Västlänken, bostadsbyggande, skola eller hemtjänst får plats, säger chefredaktör Sofia Dahlström.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.