Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Gynning ska lyfta skönhetssajt

Publicerad: 26 mars 2008, 09:38

Hon gör succé i tv – och snart kanske även på nätet. Carolina Gynning ska lyfta Daniel Nyhléns nya skönhetssajt improveme.se. – Carolina är klockren för vår målgrupp, tjejer och unga kvinnor, säger Daniel Nyhlén.


Carolina Gynning. Foto: Isabelle Ödesjö.

Nya skönhetssajten improveme.se, med Anna Pettersson och förre kändisreportern Daniel Nyhlén som delägare, drog igång i slutet av februari och siktar på 50 000 unika besökare per vecka inom ett par månader.

Sajten fyller ett tomrum på marknaden, enligt Daniel Nyhlén.

– Modesegmentet är ganska fullt, men när det gäller skönhetsbiten – kosmetik och plastikkirurgi – har det inte funnits någon kommersiell produkt, säger han och avslöjar samtidigt att målet på sikt är att även lansera sajten internationellt.

Ett av trumfkorten i kampen om läsarna blir Carolina Gynning. Kanal 5-stjärnan får en egen spalt på sajten där hon dagligen ska svara på läsarnas frågor och ge egna skönhetstips.

Hur viktig är den här värvningen för er?
– Det är naturligtvis viktigt. Vi är jätteglada, Carolina är klockren för vår målgrupp, tjejer och unga kvinnor.

– Hon är en otroligt karismatisk person. Hon är väldigt mån om sitt utseende och tänker mycket i termer av skönhet och sin look. Hon har koll på området och är en förebild för många unga tjejer, säger Daniel Nyhlén.

Carolina Gynning säger följande om sitt nya uppdrag i en kommentar:

– Skönhet får mig att må bra på insidan. Jag får väldigt många frågor av människor på stan som rör skönhet, därför är det kul att få möjlighet att dela med mig av det jag vet och kan.

Improveme.se har, enligt ägarna, för närvarande cirka 10 000 besökare i veckan och runt 2 000 communitymedlemmar.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.