Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Gynning skriver "kvinnlig Snabba cash"

Publicerad: 15 januari 2010, 13:05

Carolina Gynning skrotar sin blogg. – Jag vill inte vara lika självutlämnande längre, säger TV4-profilen till Resume.se. Nu ska hon i stället skriva en roman – en ”kvinnlig Snabba cash”.


Ämnen i artikeln:

Carolina Gynning

Carolina Gynning. Foto: Julie Nilsson.

Expressen skriver i dag att Carolina Gynning kommer att sluta blogga.

Därmed läggs hela hennes sajt Planetgynning.com ner. Detta kommer att ske om ungefär en månad, berättar Carolina Gynning för Resume.se.

Hon har ägt sajten helt och hållet själv.

– Det har gått jättebra, det är inte det som är anledningen till att den läggs ner. Det tog för mycket tid och det är också för mitt privatlivs skull, jag vill inte lämna ut lika mycket av privatlivet. Bloggen har varit en extragrej till allt annat. Jag har så mycket andra projekt; konsten, romanen, tv, parfymerna och allt annat, säger Carolina Gynning till Resume.se.

TV4 har ännu inte erbjudit henne några nya programledaruppdrag. I höstas ledde hon ”Dagens man” på TV4 Plus, ett program som inte lockade några stora tittarskaror. Ytterligare 20 redan inspelade episoder av programmet kommer att sändas i TV4 Plus under våren.

Den senaste tiden har hon varit med i TV4:s Vinterkrysset som reporter, men i övrigt är det oklart vad som blir nästa tv-projekt för hennes del.

– Jag kommer väl att hoppa in i lite olika program, men annars vet jag inte än. Det blir i så fall något nytt till sommaren, säger hon.

Är du nöjd med din situation på TV4?
– Ja, jag är jättenöjd.

Den nya romanen, som ska släppas nästa höst, är något av en ”kvinnlig Snabba cash”, berättar hon.

– Det handlar om ett gäng tjejer i Stockholm. Det är mycket intriger. Det är två tvillingsystrar som är med i tsunamin, den ena dör och den andra återvänder till Stockholm och tar sin systers identitet.

Carolina Gynning har tidigare skrivit två biografier.

Hon har många järn i elden. Hennes andra parfym är på väg ut på marknaden och hennes tavlor visas på flera konstutställningar.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Carolina Gynning

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.