Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Håkan Hellström för Ipad

Publicerad: 28 september 2010, 10:54

Håkan Hellströms jubileumsbok kommer som Ipad-version under hösten. Doberman hjälper Telegram förlag att utveckla sitt digitala utbud. – Det känns helt fantastiskt. Det är en jättefin bok i grunden och det är kul att jobba med materialet, säger Anders Frostenson, kundansvarig på Doberman.


Ämnen i artikeln:

AcneHåkan Hellström

På helgens bokmässa i Göteborg släpptes Håkan Hellströms jubileumsbok, som är formgiven av Acne, av Telegram förlag.

Nu står det klart att Doberman gör en Ipad-version av boken som kommer ut senare i höst. På byrån ser man jobbet som ett spjutspetsprojekt eftersom den digitala plattformen ännu inte har börjat säljas i Sverige.

– Utmaningen är att göra boken rätta och samtidigt adera ett mervärde. Vi kan inte bara göra en pdf-version av den, säger Anders Frostenson.

I Ipad-boken kommer extramaterial i form av bilder och musik att tillkomma. Doberman, som har varit framgångsrika i att utveckla applikationer till Iphone, tror att den digitala boken kommer att tilltala fansen.

– Vi hoppas att folk kommer att älska den. Vi gör den för fansen och jag tror att den kommer att uppskattas väldigt mycket, säger Anders Frostenson.

Doberman samarbetar med Kondensator kring den tekniska utvecklingen av boken.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

AcneHåkan Hellström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.