Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hallelujah moment – Kishti tillbaka i Idol

Publicerad: 22 maj 2014, 10:14

Foto: Daniel Ohlsson, TV4.

TV4-succén Idol firar tio år i år. Nu återvänder juryns originalmedlemmar till programmet – Peter Swartling, Claes ”Clabbe” af Geijerstam, Daniel Breitholtz och Kishti Tomita.


Ämnen i artikeln:

Alexander BardPär LernströmAnders BaggeIdolDaniel Breitholtz

– Det känns mäktigt att vi har originaljuryn med på tåget. Daniel,  Peter, Kishti och Clabbe var fundamentala för Idols framgång i Sverige.  De kommer att ha en intressant roll i jakten på vinnaren av Idol 2014,  säger Pelle Porseryd, exekutiv producent för Idol i en kommentar.

Loreen,  Agnes, Darin och Amanda Jenssen är bara några av de stjärnor som har  upptäckts i samband med Idol.  Drömmen om en artistkarriär är dock inte  över i Sverige, utan 13 700 personer har varit med i audition i år,  vilket är den näst högsta siffran någonsin under programmets tio år i  Sverige.

Juryn leds av Anders Bagge, Laila Bagge Wahlgren och  Alexander Bard, men nytt för i år är alltså att juryns originalmedlemmar  också är tillbaka i programmet.

Kishti Tomita är den enda kvinnan i originaljuryn.  Hon har gjort sig känd för kommentarer som ”Hallelujah moment” och ”Kata-fucking-strof”.

Idol 2014 leds av Pär Lernström.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.