Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Håller hov i kunglig storsatsning

Publicerad: 28 mars 2014, 11:49

Johan T Lindwall.

Foto: Expressen.

Expressens programledare Johan T Lindwall får ett eget kungligt på webben – ”Kungligt med Johan T”. – Vi vill fortsätta vara främst på kungabevakningen, säger han till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Johan T LindwallElsa FalkExpressen

”Kungligt med Johan T” sänds en gång i veckan på fredagar, med premiär i dag på Expressen.se

Redaktör för programmet är Petra Lindell, som tidigare var chefredaktör på tidningen S samt redaktionschef på Svensk Damtidning.

Från Expressens sida beskrivs det som en storsatsning – tittarna får följa Johan T Lindwall när han intervjuar kronprisessan Victoria, prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och andra kungligheter.

– Det är mycket som händer för kungafamiljen nu. Vi har ett förestående dop och kanske snart ännu ett bröllop, bland annat. Vi vill fortsätta att vara bäst på att bevaka kungahuset, och det här är ett led i den satsningen, säger Johan T Lindwall till Resumé.

Elsa Falk, tf editionschef på Expressen TV tror mycket på programmet som hon tror kommer sälla sig till skaran ”lyckade tv-projekt”.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.