Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hallpressen ansluter till Mediekompaniet

Publicerad: 14 augusti 2014, 13:32

Anders Sjösten

Foto: Pressbild: Mediekompaniet

Mediekoncernen Hallpressen ansluter till Mediekompaniet, efter det avslutade samarbetet med Riksmedia. Samarbetet ger Mediekompaniet en ökad räckvidd på sex procent och startar den 1 september.


Ämnen i artikeln:

MediekompanietRiksmediaHallpressen

Hallpressens riksförsäljning har tidigare legat under Riksmedias. Riksmedia befinner sig i en omorganisation vilket gör att Hallpressen nu inleder ett samarbetet med Mediekompaniet. Det gör att Mediekompaniet sköter riksförsäljningen för merparten av tidningskoncernerna i Sverige.

– Mediekompaniet har förutom en lång erfarenhet av traditionella medier också fokus på  affärsutveckling av nya mediekanaler. Vi ser fram emot vårt samarbete med Mediekompaniet, säger Christina Björklund, vd för Hallpressen i ett pressmeddelande.  

Hallpressens når cirka 400 000 människor via prenumererade morgontidningar, gratistidningar och nyhetssajter.  

– Det är glädjande att Hallpressen ser fördelen med att ansluta sig till Mediekompaniet, det stärker vår position på marknaden. Vi strävar hela tiden efter att kunna erbjuda Sveriges annonsörer ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att kommunicera med svenska hushåll utanför storstäderna, genvägen till Sverige helt enkelt, säger Anders Sjösten, vd för Mediekompaniet i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.