Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hallvarsson & Halvarsson köps upp

Publicerad: 31 juli 2008, 13:43

Hallvarsson & Halvarsson (H&H) har köpts upp av Sage Holdings. H&H ska nu hjälpa till att bygga upp en internationell grupp med fokus på finansiell kommunikation.


Anders Halvarsson

H&H, som startade 1995, har idag en stark bas i Norden med cirka 100 medarbetare. Nu ska de växa internationellt. Med nya ägaren Sage Holdings, som bildades 2007, säger sig H&H få den kraft företaget behöver för att kunna expandera globalt.

– Tillsammans med Sage får vi internationell tillväxtkraft och blir en ännu starkare partner för våra kunder inom viktiga globala expansionsområden som transaktioner, aktieägarservice, Investor Relations och webbkommunikation, säger Anders Halvarsson, styrelseordförande i H&H, i en kommentar.

H&H kommer nu bland annat att ta del i uppbyggnaden av en internationell grupp av företag med fokus på finansiell kommunikation. I gruppen finns även företagen D.F. King och M:Communications. H&H kommer ha särskilt ansvar för det globala webberbjudandet och Nordeuropa.

Enligt Sage är fler uppköp på gång.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.