Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Han är Sveriges ”sexigaste” twittrare

Publicerad: 16 maj 2011, 12:19

Nyheter24:s twitter-tävling är avgjord. Cimon Lundgren är Sveriges sexigaste twittrare. ”Det är inte bara hans popularitet som känd som är slående. Cimon Lundberg är aktiv, rolig, snabb och för en konstant dialog”. skriver Nyheter24 i sin motivering.


Ämnen i artikeln:

Nyheter24

Cimon Lundberg.

Före detta Paradise Hotel-deltagaren Cimon Lundgren kammade hem första platsen i Nyheter24:s tävling ”Sveriges sexigaste twittrare”.

Här är resten av listan och tillhörande motiveringar:

2. Pojkfröken. ”En anonym men briljant twittrare som beskriver sig själv som en "Rik och kåt hästtjej".

3. Kristin Zetterlund. "Twittrar bland annat om töntiga killar som läst "The game" och tagit den på allvar, om hur irriterande det är att bli pokead på facebook och om att hon "e full".

4. Anders Timell. ”Kändisbrorsan, golfcaddien, radiogubben och källarmästaren Anders Timell twittrar i en närmast självterapeutisk tradition där det mesta som skrivs avslutas med "Bra Anders.", "Kämpa Anders.", "Tack Anders." och liknande konstateranden. Det funkar fint och Timell har gott om folllowers.”

5. Dessie .”Hon brädar sina konkurrenter i såväl bloggande som twittrande. Hon har dessutom en hel del fans som gärna ser att hon, trots att hon är ny på twitter, hamnar högt upp på listan."

6. Adam Alsing.
7. Karin Widén.
8. Bave Amin.
9. Skrivbent.
10. Rebecca och Fiona.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Nyheter24

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.