Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Han blir Moderaternas nya presschef

Publicerad: 1 april 2011, 09:24

Johan Elmberg, idag på Landstinget i Dalarna, blir moderaternas nya presschef. Han tillträder 2 maj. – Det ska bli otroligt roligt att återvända till politiken, säger han själv om nya tjänsten.


Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Johan Elmberg

Johan Elmberg, 36 blir ny presschef för Moderaterna och tillträder den 2 maj. Johan Elmberg är i dag ansvarig för press- och medierelationer på Landstinget i Dalarna och har dessförinnan arbetat med strategisk kommunikation och pressrelationer på SVT, Posten och JKL.
– Det ska bli otroligt roligt att återvända till politiken och jobba med politisk kommunikation. Moderaterna har gjort en fantastisk resa de senaste åren och har en politik som ligger nära människors vardag.

Han fortsätter:

– Det här är ett av de roligaste jobben man kan ha i politiken idag och jag ser verkligen fram emot att börja jobba tillsammans med mina medarbetare på pressavdelningen.

Johan Elmberg har tidigare varit förtroendevald i Nacka kommun och arbetade som pressekreterare på MUF 1997-98. Han är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

Johan Elmberg låg också bakom pr-succén Ordförande Persson som Resume.se skrivit om tidigare.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.