Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Han blir nyhetschef på Hänt Extra

Publicerad: 28 augusti 2014, 08:17

Johnny Axelsson har varit hov- och nöjesreporter på SE&HÖR i sex år – som nu ska läggas ned. Han blir i stället nyhetschef på Hänt Extra – båda tidningarna tillhör Aller.


Ämnen i artikeln:

Hänt i VeckanExpressenHänt ExtraSe & Hör

– Det känns otroligt roligt och utmanande att nu få arbeta och vara med att leda Sveriges mest lästa kändistidning, säger Johnny Axelsson i en kommentar.

Han har varit hov- och nöjesreporter på SE&Hör under sex år, men Aller lägger ned SE&Hör inom kort och startar Hänt i Veckan på nytt.

Aller lanserar också den nya sajten Hänt.se i samma veckan - den ska samla kändisjournalistiken med start från oktober.

- Jag ser fram emot att med hela gänget på redaktionen och redaktör Emelie Arvidsson, vässa oss ett snäpp extra och vara först och bäst med de senaste och hetaste nyheterna och framförallt svenska sådana, säger Johnny Axelsson i en kommentar

Han startade och drev sajten Kändisnytt under slutet på 1990-talet. Johnny Axelsson har också varit chefredaktör för Mitt i:s nöjesbilaga sthlm nöje samt nöjesreporter på Expressen.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.