Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Han ersätter André Pops i Vinterstudion

Publicerad: 20 juni 2017, 13:45

Foto: Andreas Rågsjö Thorell

David Fjäll ersätter André Pops i Vinterstudion under Pops utlåning till Morgonstudion.


Ämnen i artikeln:

David FjällAndré PopsVinterstudion

I maj berättade SVT att André Pops under nästa vintersäsong kommer att "lånas ut" från Vinterstudion till den nya satsningen Morgonstudion. Nu står det klart att David Fjäll kommer att komplettera programledaren Yvette Hermundstad under vinterns sändningar.

– Yvette och David är två av våra mest rutinerade och engagerade programledare och jag ser fram emot att bygga nästa säsong tillsammans med dem och resten av teamet. Yvette är ju en av dem som jobbat mest och längst med Vinterstudion, inklusive flera stora mästerskap. Och David har redan en central roll i vår alpina bevakning i tillägg till att han leder flera av SVT:s stora sportsändningar i andra idrotter, säger Vinterstudions projektledare Erika Christensson till SVT:s hemsida.

David Fjäll kommer att sköta vissa helgsändningar vid sidan av sitt uppdrag som reporter under den alpina världscupen.

– Det ska bli oerhört kul att jobba med Vinterstudion. Att tillsammans med alla duktiga kollegor bevaka vinterns alla tävlingar känns mycket inspirerande, säger han.

Vinterstudion har säsongspremiär den 18 november.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.