Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Han ska förklara de digitala modeorden i praktiken

Publicerad: 29 oktober 2015, 10:30

Tom Flumé.

Tom Flumé är ny bloggare inom digital affärsutveckling på Resumé.

Ämnen i artikeln:

Digitala trender

FT

Fredrik Thambert


Resumé förstärker uppställningen av bloggare med ännu ett nytillskott: Tom Flumé. Till vardags arbetar han som affärsutvecklare på digitalbyrån Apegroup och hjälper företag att förverkliga digitala möjligheter.

Här hittar du hans blogg.

Vad kommer du att blogga om?
– Digital affärsutveckling. Hur du i praktiken arbetar med innovation. Försöka plocka ner buzzwords och annat fluffigt till vettigt resonemang. Syna trender i sömmarna. Kavla ut tankegångar. Och så lite annat skoj.

För vilka tror du att bloggen kommer att vara intressant?
– Alla som intresserar sig för digitala affärer. För de som direkt eller indirekt har detta på sitt bord idag och de med ambitionen att ha det i framtiden. Jag kommer skriva mycket om egna kanaler, logiken kring digitala produkter och tjänster. Vad jag INTE kommer skiva om är aktiviteter i externa kanaler, såsom reklam och periodiserade kampanjer. Det gör andra bättre.

Vilken är den mest spännande trenden just nu?
– Det beror ju på vad ens utgångspunkt är. Olika trender berör olika branscher. Men personligen tycker jag det mest intressanta är alla de slow tech-bolag som vaknar. Bolag som gått från omedveten inkompetens till medveten inkompetens och som agerar på detta. De rekryterar och bygger upp kunskap om digitala affärer internt. Med rätt människor, budget och infrastruktur i ryggen kommer det hända grejer framöver - även från slow tech-bolag.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev