Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Han ska göra Bonnier modernare

Publicerad: 27 maj 2008, 12:05

Allt om Mat:s andreredaktör, Niklas Sessler, har fått ett nytt toppjobb på Bonnier. Med titeln corporate editor, ska han bland annat se över mediekoncernens grafiska profil och hemsidor.


Niklas Sessler är ny corporate editor på Bonnier.

Niklas Sessler är en veteran på Bonnier Tidskrifter. De senaste 14 åren har han jobbat på flera av förlagets tidningar. Han har bland annat varit chefredaktör på Veckorevyn och Allt om Resor. De senaste fyra åren har han varit andreredaktör på Allt om Mat.

Men nu i maj har han värvats till en ny tjänst där han rapporterar direkt till nya vd:n Jonas Bonnier. Titeln är corporate editor på Bonnier.
– Mitt uppdrag är att bilden av Bonnier på hemsidan och intranätet ska återspegla att Bonnier är det moderna medieföretag man faktiskt är.

Bonnier ser också över sin grafiska profil. Det arbetet görs också av Niklas Sessler tillsammans med Casten Almqvist och Sara Öhrvall. Nya sajter och profilen ska presenteras under hösten.
– Vi ska jobba med byråer, men har inte valt någon ännu.

Niklas Sessler kommer att jobba som corporate editor under ett år och kommer sedan att återvända till Bonnier Tidskrifter, men inte till Allt om Mat.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.