Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Han tar över Tradera

Publicerad: 7 augusti 2013, 11:16

Stefan Öberg.

Stefan Öberg, med förflutet på Skype och Tele2, blir ny vd för auktionssajten Tradera/eBay Sweden. Han efterträder Gustav Gyllenhammar.


Ämnen i artikeln:

Tradera

Stefan Öberg, som under under de senaste tre åren arbetat med egna start-ups, har tidigare  varit produkt- och utvecklingschef på Skype samt chef för Skypes  affärsområde Skype for Business. Han var också ansvarig för Tele 2:s  lansering av mobiltelefoni i Estland samt Ryssland.

– På Skype arbetade jag i nära samarbete med eBay som köpte upp Skype  2005 och det känns därför särskilt kul att nu få ta över vd-posten på  Tradera/eBay Sweden, säger Stefan Öberg, i en kommentar och fortsätter:

– E-handeln i Sverige står fortfarande för en relativt låg del av  den totala handeln och det finns en enorm potential. Ebay har på ett  framgångsrikt sätt lyckats kombinera utbud från både företag och  privatpersoner och skapat en komplett marknadsplats för såväl säljare  som köpare. Det är den resan vi har påbörjat här i Sverige och det är en  spännande utmaning vi har framför oss, säger Stefan Öberg.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Tradera

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.