Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hånas av medieprofiler

Publicerad: 11 maj 2011, 14:11

Nyheter24:s profilerade bloggare och nöjesredaktör Quetzala Blanco snattade Gucciparfym på NK och dömdes till 4 000 kronor i böter. Nu hånas hon på Twitter av andra medieprofiler.


Ämnen i artikeln:

Isabella LöwengripCissi Wallin

Quetzala Blanco.

Quetzala Blanco, tidigare Expressen och numera Nyheter24, fick i måndags ett strafföreläggande för snatteri på 80 dagsböter, sammanlagt 4 000 kronor, uppger Aftonbladet.

– Jag är barnsligt förtjust i kickar. Jag har aldrig utgett mig för att vara något helgon, säger Quetzala Blanco till Aftonbladet.

Hon bryr sig inte särskilt mycket om vad andra tycker och tänker, berättar hon.

– Det finns värre saker i livet, men det är inget jag är jättestolt över. Det är inte dramatiskt, det är livet, säger Quetzala Blanco till Aftonbladet och uppger att hon åkt fast tidigare.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, chefredaktör för EgoBoost, länkade på Twitter till Aftonbladets artikel om Quetzala Blanco och skrev ironiskt : Vilken tuffing!

Sedan skrev hon:
”Vi skickar ut en gratis parfym i tidning nummer 2, @quetzala skicka din postadress!”

Svaret från Quetzala Blanco på Twitter: ”Ha ha PUSS”.

– Jag känner henne inte men jag följer hennes blogg. Jag skrev så för att det inte finns någonting coolt alls i att snatta, säger Blondinbella till Resume.se.

Cissi Wallin, som tidigare hånats av Quetzala Blanco, i samband med att hon drog igång #prataomdet.

Hon skriver: ”Det känns ändå bra att bruden som hånade min våldtäktsberättelse befinner sig på Leila K--nivå och snattar parfym på NK. Karma hej” och ”LVU (Lag med särskilda bestämmelser om vård av unga) hade alla blivit glada av”

Till Resume.se säger Cissi Wallin:

– Hon (Quetzala Blanco) gjorde en riktigt dålig grej mot mig. Jag känner henne inte men det är klart att man blir skadeglad när någon man tycker är en idiot sätter sig själv i klistret. Men samtidigt tycker man synd om henne.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.