Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Här är årets bloggsnackis

Publicerad: 23 september 2012, 05:37

Ett omdebatterat omslag.

För femte året i rad delades i går kväll priserna ut i Veckorevyn Blog Awards. Årets bloggsnackis blev Blondinbellas "Size Me"-kampanj.


Vinnarna i Blog  Awards 2012:

Årets  bloggraket: Molly Sandén
Kriterier: En blogg som i  rekordfart vuxit och blivit en ny stjärna på blogghimlen. Med "ny" innebär att  bloggen antingen är startad det senaste året, eller – om den funnits, men inte  varit uppmärksammad tidigare – blivit uppmärksammad/"upptäckt" under det senaste  året.

Årets modeblogg (By Cubus): Angelica Blick
Kriterier: En bloggare som under det senaste året  utmärkt sig för sin fingertoppskänsla för stil och mode, som har koll på det  senaste, inspirerar sina läsare och som också vågar skapa  trender.

Guldpennan: Regina Katralen,
Kriterier: En blogg som  utmärker sig i sitt säregna/intelligenta/vackra/målande/humoristiska eller på  annat sätt intressanta språkbruk. Här premieras välskrivna blogginlägg, där  skrivkonstens kvalitet går före  uppdateringskvantitet.

Årets blogginspiratör: Tyra  Sjöstedt http://darios.se
Kriterier: En blogg som  inspirerar sina läsare och som kontinuerligt uppmuntrar sina läsare i deras  vardag, själsligt och/eller fysiskt.

Årets beautyblogg (By ghd):  Linda Hallberg
Kriterier: En blogg som  inspirerar inom smink och skönhet. Här ska beautyjunkies kunna räkna med det  senaste på make up-fronten och få tips, trix och inspiration – varje  dag!

Årets bloggprovokatör: Hanna Widerstedt http://www.widerstedt.com/
Kriterier: En bloggare som  har en egen attityd, sticker ut från mängden och som inte är rädd för att  provocera. Läsarnas engagerade kommentarer talar sitt tydliga  språk.

Årets hälso- och träningsblogg (NY!): Sofia Sjöström
Kriterier: En bloggare som  är värd att uppmärksammas för sitt sätt att engagera och inspirera sina läsare  inom hälsa, träning och fritid. Som med sunda tips peppar sina läsare - varje  dag.

Årets bloggsnackis (NY!): Isabella Löwengrip, Size Me
Kriterier: En bloggare som med ett eller flera inlägg  lyckats skapa en stor snackis det senaste året och som därmed gjort avtryck i  bloggvärlden.

Årets internationella blogg: Sara Montazami
Kriterier: En bloggare som  vuxit sig stor i hemlandet och som uppmärksammats och fått läsare även utanför  Sverige.

Årets blogstar: Michaela Nilsson
Kriterier: En  ännu "oupptäckt" bloggare som har potential att bli morgondagens nästa  stjärnbloggare. Vinnaren får ett bloggkontrakt med VeckoRevyn.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.