Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Här är årets Guldvågen-jury

Publicerad: 23 maj 2018, 07:37

Jurymedlemmarna i årets Guldvågen 2018.

Foto: Pressbild

Fem jurymedlemmar ska bedöma och dela ut pris när rekordmånga byråer anmält sig i tävlingen om branschens mest jämställda arbetsplats.


Ämnen i artikeln:

GuldvågenTävling

Prisutdelningen kommer att ske 28 maj, där syftet med Guldvågen är att få kommunikationsbranschen att sträva mot mer jämställdhet och inkluderande. I år har rekordmånga byråer valt att anmäla sig till tävlingen i förhoppning om att bli branschens mest jämställda arbetsplats.

I år kommer galan att ledas av Nicole Ohlén, creative designer på Åkestam Holst.
– Guldvågen är ett helt fantastiskt intiativ som jag tror utvecklar branschen på flera olika sätt. Att vara konferencier på galan känns otroligt spännande då de lyfter frågor som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, säger Nicole Ohlén i en kommentar.

Christina Knight, Guldvågens juryordförande, säger att det är en ära att få leda juryn och återigen utse Sveriges mest jämställda arbetsplats.

– Jag är övertygad om att Guldvågen har haft en stor och positiv påverkanskraft på en rad förbättringar inom branschen vad gäller jämställdhet - en ökad medvetenhet i frågan, en ökad vilja till förändring och förbättring, en mer öppen diskussion om jämställdhet och en ökad vilja att kunna stoltsera med att en jobbar på en jämställd byrå. Det påverkar byråkulturen, jobben och förmågan att som attraktiv arbetsplats både kunna rekrytera kompetent personal såväl som attrahera uppdragsgivare. Det är en ära för mig att leda det viktiga arbetet i juryn med att återigen utse Sveriges mest jämställda kommunikationsbyrå. säger Christina Knight, Guldvågens juryordförande.

Här är listan på årets jurymedlemmar:

Christina Knight, creative director för UKnight
Maja Stridsberg, pr-konsult på Westander och admin för #sistabriefen
Brandon Sekitto, Partner och New Business Feather Agency
Arvid Janson, designer och grundare till D&I-verktyget Hundra
Camilla Wallander, VD för Berghs School of communication

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

GuldvågenTävling

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.