Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Här är filmen för nya Iphone X

Publicerad: 13 september 2017, 05:30

Ur filmen för Iphone X.

I går presenterade Apple sina nya produkter, skepsis mot nya Apple Watch och MP lägger munkavle på ledamöter. Det är några av nyheterna i morgonsvepet.


Ämnen i artikeln:

Apple WatchReklamfilmApple

Här är filmen för nya Iphone X...
I går presenterade Apple sina nya produkter, bland annat den påstått banbrytande telefonen Iphone X. Men också nya Iphone 8 och Apple Watch med tillhörande ny reklamfilm. Spana in de nya alstren längst ner i den här artikeln.

...Skepsis mot nya Apple Watch
När Apple Watch kom våren 2015 var medierna snabba med att skapa anpassade appar. Drygt två år senare har den inte blivit någon folklig succé, även om den är världens mest sålda klocka. Igår visade Apple upp den nya versionen, men kritikerna låter sig inte övertygas.
"Det är en marginell uppgradering från Apple Watch 2, och egentligen är den bara värd att överväga om man vill slippa motionera med sin telefon" skriver Techradars Gareth Beavis i en kommentar.

MP:s uppmaning till riksdagsledamöterna: Ha "fullt förtroende"
I ett mejl uppmanar Miljöpartiets presschef Pontus Tengby partiets riksdagsledamöter att ha "fullt förtroende" för att partiorganisationen "har agerat korrekt" om journalister kontaktar dem. Frågan handlar om en MP-tjänsteman som utpekats som en säkerhetsrisk, rapporterar Aftonbladet. Tidningen har varit i kontakt med flera inom partiet som tycker att MP:s agerande i frågan är oroväckande.

Nu kan Instagram Stories delas i direktmeddelanden
Instagrams stories får utökad funktionalitet. Framöver går det att dela både egna och andras stories via direktmeddelanden. Det går dock att ställa in så att ens stories inte kan delas. Den som har ett privat konto omfattas per automatik inte heller av möjligheten att få sin story delad.

Nya på Hyper Island
Hyper Island stärker upp teamet med åtta nya medarbetare. Umberto Garabello utses till finanschef, Helena Ekman blir ny teknikchef och Irena Busic blir skolans kommunikationschef.
– Jag är övertygad om att Umberto, Helena och Irena kommer vara ett bra komplement till Hyper Islands redan starka team. Alla tre kommer tillhöra ledningsgruppen och arbeta globalt, säger Sofia Wingren i en kommentar enligt Breakit.

Apples nya reklamfilmer:

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Apple WatchReklamfilmApple

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.