Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Här är nya City

Publicerad: 13 augusti 2009, 08:06

Första numret av nya City är utdelat. Frida Hyvönen pryder hela första sidan – till rubriken Drottning av Kulturfestivalen. Bland nya medarbetare märks krönikören Annette Kullenberg och musikerna Annika Norlin och Plura Jonsson.


Enligt ett pressmeddelande är annonsvolymen betydligt högre än motsvarande period förra året.
– Gensvaret från annonsörerna har överraskat positivt i sommar, säger Daniel Bexell, försäljningsdirektör på City i en kommentar.

Han fortsätter:
– Vi kommer nu att jobba med ännu fler annonsformat än tidigare, och märker ett stort intresse från marknaden vad gäller skräddarsydda lösningar.  

Den övergipande känslan är annars mer feature än nyhetstempo.   

Daniel Frodin är affärsansvarig och ansvarig utgivare för City:
– Vi har fokus på nyhetsfeature och en naturlig hemvist hos Bonnier Tidskrifter, där möjligheter finns till redaktionella samarbeten. Våra kunder är annonsörerna och de vill nå våra läsare. Och trogna läsare får vi genom en stark redaktionell profil där vi är den tydliga stockholmstidningen. Sedan är vi övertygade om att stockholmarna vill ha kvalitet, och därför har vi varit offensiva i den redaktionella satsningen.

Stefan Sjödin
, chefredaktör för City, förklarar hur de två olika upplagorna ska skilja sig åt redaktionellt.
– Måndagsnumret ska framför allt vara tidningen som ger koll på veckan som kommer i huvudstaden, säger han.

Peter Willebrand

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.