tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Här är Qvibergs fotografier

Publicerad: 7 april 2015, 13:48

Bingo Rimér och Mats Qviberg

I dag gick Mats Qviberg ut och berättade att han ger sig in i fotobranschen. Nu kan Resumé publicera finansmannens bilder.

Ämnen i artikeln:

Mats QvibergBingo RimérMediaMedier

Linnéa Kihlström

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se


Under eftermiddadagen blev det känt att Mats Qviberg blir fotokonstnär. Under fotograferingen handleddes finnansmannen av Bingo Rimér. Resultatet blev tre unika bilder i en miljö Mats Qviberg själv valt.

– Mats valde att avporträttera Hjalmar Söderberg-statyn i Humlegården som han beskriver som en viktig del i sitt liv. De fyra fotoverken görs i åtta editioner och går att få i två storlekar, säger Paula Lidström, vd för Piqmo, det fotogalleri där Mats Qvibergs bilder lanseras.

Mats Qviberg är först ut av "kända-okända" fotokonstnärer som ställer ut sina bilder hos online-galleriet Piqmo. Nästa vecka, under Stockholm art week kommer flera kända personer att visa upp sina fotoverk i galleriet.

– Det är alltid intressant att göra något nytt och att få göra det med en duktig fotograf som Bingo var en perfect match. Jag hoppas att få ta fler foton ihop med Bingo, säger Mats Qviberg.

Också Bingo Rimér tyckte det var ett roligt samarbete:
– Jag gillar ju lite galna människor som är rättfram och att Mats är excentrisk tycker jag bara om. Han lärde sig snabbt och fotografierna fångar verkligen hans egna uttryck. Det lever verkligen en konstnär inom oss alla, säger han i ett pressmeddelande.

Se Mats Qvibergs bilder här:

Bild 1/3  

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev