lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Här är Sveriges mest attraktiva arbetsplats

Publicerad: 30 mars 2017, 06:54

SVT-huset hit vill folk komma, här vill folk stanna.

Svenska folket har sagt sitt. Sveriges Television är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Ämnen i artikeln:

SVTEmployer Branding

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Utmärkelsen kommer genom studien Randstad Employer Brand Research, en av världens mest omfattande oberoende employer-branding undersökningar kring hur företag behåller och utvecklar ett attraktivt varumärke.

– SVT är redan hela Sveriges Television och nu är vi hela Sveriges arbetsgivarfavorit. Jag tror att förklaringen är att vi jobbar på en unik arbetsplats och har ett viktigt uppdrag att värna och stärka demokratin. Samtidigt får vi utlopp för kreativitet och fantasi och skapar näst intill magiska program både vad det gäller innehåll och teknik, säger Gabriella Ekström, HR-strateg på Sveriges Television.

SVT tog emot priset under en galakväll på Vasateatern i Stockholm under onsdagen. På andra plats kom Volvo Car Group och på tredje plats Volvo Group. IKEA hedrades samtidigt med en plats i Randstads "Hall of Fame".

Sveriges mest attraktiva arbetsgivare har röstats fram av nära 5 000 svenskar i åldrarna 18-64 år. De har intervjuats om sin inställning till Sveriges 150 största arbetsgivare och besvarat frågor om vad de värderar hos en arbetsgivare.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev