Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Här är TT:s nya sajt

Publicerad: 25 oktober 2011, 14:29

DN.se var inte den enda sajten som fick en ansiktslyftning idag. Även TT:s hemsida har gjorts om ordentligt. Den nya designen är tänkt att underlätta för användarna.


TT har under dagen lanserat sin nya webbsida.  Sajten har gjorts om i grunden och skiljer sig därmed en hel del från hur den såg ut tidigare. Besökarna möts främst av nyheter om själva byrån och vilka nyheter från TT som slagit mest den senaste tiden. En livestream nederst på sidan uppdaterar de aktuella nyheterna som TT förmedlar.

– Målet med vår nya sajt är att den ska vara nyttig för besökaren. Nya TT.se fungerar såväl som ingångssida för den vane TT-kunden som en guide för den nyfikne besökaren som vill veta mer om oss eller leta efter tjänster och produkter till en sajt eller tidning, skriver redaktören Mats Olsson på sidan.

Samtliga tjänster och vem de riktar sig till går nu att finna på en samlad avdelning. Allt för att underlätta för besökarna enligt Mats Olsson.

Precis som tidigare finns även textguiden TT-språket kvar, med anvisningar och skriftråd. Webbsidan är än så länge under arbete och kan komma att ändras under den kommande tiden.

Bakom den nya sajten ligger kommunikationsbyrån Uppdragsmedia i samarbete med designbyrån Wonderboys.

Andreas Ekegren

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.