Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Här är vinnarna i MegAwards 2016

Publicerad: 8 april 2016, 10:02

Foto: Jonas Eltes

Varje år belönas mediebranschen för årets förnyare, startup och rekrytering. I år tog bland andra SVT hem ett pris för sin rekrytering av Jan Helin.


Ämnen i artikeln:

MegAward

I går drog Mediedagarna i Göteborg igång, vilket även innebar att MegAwards delades ut. Kategorierna som det tävlades i var "Årets förnyare inom mediebranschen", "Årets startup inom mediebranschen" och "Årets rekrytering inom mediebranschen".

Priset för "Årets förnyare" gick i år till Olga Stern "för hennes redaktionella verktyg Genews som visuellt och tydligt lyfter genusfrågan i medieutrymmet". SVT kammade hem priset i kategorin "Årets förnyare inom mediebranschen" för deras rekrytering av Jan Helin.

Vinnaren i den tredje och sista kategorin "Årets startup inom mediebranschen" blev Newsreps, som är framtagen av Christopher Hedvall och Anders Nilsson. Motiveringen löd: "Årets startup möter ett behov som varken mediehus eller mediekonsumenter för bara något år sedan visste att de hade. Årets startup är en tjänst som tar delningsekonomin till mediebranschen".

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

MegAward

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.