Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Här blåser Johannes Brost mediebyrån IUM

Publicerad: 16 februari 2011, 12:20

Här blåser Johannes Brost personal på mediebyrån IUM. – Jag gick in och sålde mig själv. De såg ut som fågeholkar, ha ha, säger skådespelaren till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

IUMKanal 5Ballar av stål

Johannes Brost i dolda kameran-blåsningen på IUM. Till vänster syns IUM:s Robert Pihl som var med om att rodda mötet som blåste tre av hans medarbetare.

Johannes Brost är med i ett av avsnitten av nya upplagan av Kanal 5:s ”Ballar av stål” som har premiär i början av mars.

Dolda kameran-skämtet i avsnittet äger rum på mediebyrån IUM. Kanal 5 hörde sig för med IUM-cheferna Urban Hilding och Robert Pihl som ställde upp och fixade mötet där tre av medarbetarna i byråns konceptgrupp blev blåsta.

– Jag gick in och sålde mig själv – jag berättade om mina ”Brost-märkta” varor, som ”Mörk-Brost-kaffe”, ”Brostat bröd” och ”Brostbiff" och liknande saker. De tre damerna från byrån satt som fågeholkar, de fattade ingenting, ha ha.

– Jag hade dekaler med mig där det stod ”Brost-märkt” med en bild på mig där jag gör tummen upp – de dekalerna smackade jag på varorna och visade upp dem. Det var helt crazy.

IUM-medarbetarna som lurades anade inte att det rörde sig om en dolda kameran-kupp, men när de informerades om det efteråt skrattade de gott, berättar Johannes Brost.

– De tyckte att det var jätteroligt och de har självklart fått godkänna att vi sänder inslaget, säger Johannes Brost, som gillade gästinhoppet i ”Ballar av stål”:

– Jag är ju verkligen inte den som säljer mig själv i verkligheten, så man behövde förbereda sig lite, men det var jättekul.

Och Robert Pihl på IUM säger att blåsningen av de egna medarbetarna i konceptgruppen var uppskattat.

– Det var en rolig grej som vi skrattat mycket åt, säger Robert Pihl.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

IUMKanal 5Ballar av stål

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.