Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Här går Maradona till attack mot journalist

Publicerad: 11 augusti 2014, 10:52

Diego Maradona slår journalisten

Foto: Skärmdump från Youtube

Den kontroversiella argentinska fotbollsartisten Diego Maradona skapar återigen rubriker. I helgen gick han fram och gav en örfil till en närgången journalist.


För fyra år sedan var han Argentinas förbundskapten i VM. Nu uppmärksammas Diego Maradona av en annan anledning i hemlandet.   Det var i lördags som en till synes irriterad Diego Maradona mötte journalisterna.

En video på Youtube visar hur en grupp reportrar flockas runt fotbollslegendarens bil där han satt med sin förra partner Veronica Ojeda och hade deras gemensamma barn i knät. Det skriver Huffington Post.

Efter ett tag blir stämningen alltmer infekterad och filmen visar hur Diego Maradona går fram till en reporter och ger honom en örfil.

Argentinska medier rapporterar att reportern ska ha gjort en obscen gest mot Veronica Ojeda, men av videon går det inte att utlösa vad som ligger bakom Diego Maradonas utbrott.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.