Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Har inte fått besked om våra jobb”

Publicerad: 28 oktober 2014, 12:39

Niklas Borg, säljare på Impact.

Foto: Impact.

Säljarna på Impact informerades i förväg om annonspaketets nedläggning. Men de har ännu inte fått några besked från ledningen om sina jobb eller när de måste sluta. – Jag har inte fått mer information om våra jobb än det som stått i branschpress. Vi kör på tills det kommer ett besked, säger Niklas Borg, key account manager på Impact.


Ämnen i artikeln:

ImpactAlexander Lydecker

Resumé rapporterade i går om att Aftonbladets och Expressens gemensamma annonspaket Impact läggs ner.

Impacts vd Alexander Lydecker uppger i dag för Dagens Media att de tio säljarna som blir av med sina jobb i och med nedläggningen inte kommer att få hjälp med nya anställningar på exempelvis Expressen eller Aftonbladet.

Niklas Borg säger att Impact-säljarna inte har fått någon information om sina jobb.

– Vi vet ingenting. Det är business as usual tills vi får ett besked. Vi kör på som vanligt och tar hand om våra kunder, säger Niklas Borg när Resumé når honom.

Känns det inte konstigt att ni inte har fått några besked om era jobb?
– Nej, vi väntar på besked så får vi se. Eftersom jag inte vet mer får jag hänvisa till Alexander Lydecker som är vd. Jag tycker att Impact skötte informationsgången bra när det gällde nedläggningen.

Hade du på känn att Impact skulle läggas ner?
– När man har två ägare som är konkurrenter så finns det alltid en risk. Men jag är inte orolig för framtiden. Jag tror inte att det kommer bli några problem att hitta jobb för någon av oss på Impact.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

ImpactAlexander Lydecker

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.