Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Här lurar Expressen läsarna

Publicerad: 6 december 2007, 13:32

Här lurar Expressen sina läsare. – De sprider direkt felaktig information, säger Jörgen Sparredal på spelbolaget Bet365. – Klart olyckligt, säger Joakim Svensson, chef för Sportexpressen.se.


Artikeln på Expressen.se i dag som är osann.

På Sport-Expressens förstasida i dag och på sajten står det att webbtjänsten ”TV-matchen Live” på Sportexpressen.se är det enda sättet att se Inter-Lazio i kväll.

– Anledningen till att vi visar matchen exklusivt på webben är att det krockar med hockeyallsvenskan. Vi vill sända så mycket sport som möjligt direkt, säger Johan Kleberg, programchef på TV4 Sport med Sportexpressen, i artikeln på Expressen.se.   

Men Kleberg och Expressen lurar läsarna – även Bet365 sänder matchen.

Bet365 är dessutom annonsör i Expressen, och spelbolaget annonserar både på sajten och i papperstidningen i dag att de sänder matchen.

Jörgen Sparredal, marknadschef på Bet365 är upprörd över Expressens artikel.   

– De sprider direkt felaktig information. Det känns otroligt konstigt för jag vet att de har koll på att vi sänder. Vi har sänt fem matcher i veckan sedan säsongen startade. Och vi har ju annonser om det i Expressen i dag.

– Jag har varit i kontakt med Expressen och de har sagt att de ska plocka bort artikeln, säger Jörgen Sparredal till Resume.se.

Joakim Svensson har ingen direkt förklaring när Resume.se når honom för en kommentar men säger:   

– Det är klart olyckligt.

Fotnot:
Expressen ändrade under eftermiddagen artikeln på nätet.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.