Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hasse Aro startar kriminalpodcast

Publicerad: 22 april 2015, 08:30

Hasse Aro

Foto: TV4

I måndags blev det klart att Hasse Aro blir programledare för Brottsplats Sverige – ett nytt kriminalmagasin som har premiär i höst. Men i dag meddelade också TV4 att Hasse Aro får en egen podcast med fokus på historiska kriminalfall.


Ämnen i artikeln:

Hasse AroTV4

Podcasten, som har namnet, "Fallen jag aldrig glömmer – med Hasse Aro" är en del av TV4:s satsning på kriminaljournalistik. Under tio avsnitt ska Hasse Aro, tillsammans med en gäst som är insatt i fallet, berätta om kriminalhistorier som han mött och blivit berörd av under åren.

– Under min journalistiska karriär har jag granskat och uppmärksammat tusentals kriminalfall. Jag har mött förövare, utredare, vittnen, men framförallt har jag mött de som direkt eller indirekt utsatts för brotten. I podden kommer jag att berätta de historier som har etsat sig fast hos mig, säger Hasse Aro.

Premiäravsnittet sänds i dag och podcasten finns tillgänglig i Acast, iTunes och på TV4:s hemsida. I första avsnittet behandlas styckmordet på Marita Pentinmäki.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Hasse AroTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.