Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hasse Aro utmanar Bonnier

Publicerad: 14 april 2009, 07:56

Ifjol lanserades Bonnier Tidskrifter kriminalmagasinet Misstänkt. Nu får det konkurrens från Aftonbladet som startar magasinet Efterlyst. Bland skribenterna finns både Hasse Aro och Leif GW Persson.


Ämnen i artikeln:

TV3AftonbladetHasse AroJan Helin

Hasse Aro.

Efterlyst är ett av TV3:s största succér. Programmet är en av kanalens verkliga långkörare och visar stadigt höga tittarsiffror. Nu ska programmet överföras till tidningsform och ges ut av Aftonbladet.

Första numret kommer på torsdag och är 68 sidor tjockt. Den kommer att distribueras med huvudtidningen och säljas som en bilaga.
– Det här är ett mycket spännande samarbete. För Aftonbladet är kriminaljournalistik kärnverksamhet. Läsaren får en helt ny tidning om brott och brottsbekämpning, säger Jan Helin, Aftonbladets chefredaktör i en kommentar.

Efterlysts programledare Hasse Aro kommer att medverka i tidningen.
– För oss innebär det här att vi får ytterligare spridning och i slutänden kan klara upp ännu flera brott, säger Hasse Aro och fortsätter:
– Tack vare samarbetet med Aftonbladet får vi en snabb distribution. Jag tror att vi kommer att få se mer av den här typen av samarbeten i framtiden.

Ifjol kom Bonnier Tidskrifter ut med magasinet Misstänkt. Det utsågs till ett av årets bästa magasin av juryn i Resumés tävling Tidskriftsallsvenskan.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.