Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Haveri på Sydsvenskan

Publicerad: 9 juni 2009, 07:50

De flesta av Sydsvenskans prenumeranter får ingen b-del med tidningen idag. Anledningen är ett totalhaveri på tryckeriet i natt.


Ämnen i artikeln:

Daniel Sandström

Daniel Sandström

Ett kretskort gick sönder vid halvtvå tiden i natt vilket har lett till att Sydsvenskan idag endast består av en a- och en c-del.
– Det här är en av de större krascherna i år, säger tidningens chefredaktör Daniel Sandström.

Hur många drabbas?
– Upp mot 100 000 drabbades. Det här berör stora delar av Malmö.
Sydsvenskan kommer nu att dela ut tidningens b-del imorgon istället.

Hur påverkar det här er?
– Det påverkar oss men vi fick ut det mesta och även ett brev där vi förklarar att det blev fel i tidningen. Det är bara att be om ursäkt och försöka förklara och försöka se till att det inte händer igen.

Inga annonsörer påverkas enligt annonsavdelningen specifikt av att inte gå i dagens tidning.

– Det här är sånt som händer. Vi har höjt driftsäkerheten de senaste åren så när det händer nu är det lite större. Och det är ett av de större haverierna i år. Men vi har fått en helt annan leveranssäkerhet de senaste åren, det är glädjande. Vi har haft stora problem från och till men har säkrat det under den tid jag har varit chefredaktör. Det här är ett av de större under min tid.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

Daniel Sandström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.