Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

HD-Sydsvenskan gör om 8till5

Publicerad: 4 april 2018, 11:19

UPPDATERAD. Sydsvenskan och HD skruvar på sin gemensamma affärssajt 8till5.


Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

8till5.se är sajten som bevakar det skånska näringslivet. Innehållet puffas på Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad och når i genomsnitt omkring 100 000 unika webbläsare i veckan.

Nu ska sajten göras om. De båda tidningarna arbetar på ett upplägg där innehållet tydligare kopplas till Sydsvenskan och HD. Ett förslag är att göra om sidhuvudet för att tydliggöra tillhörigheten för läsarna.

– För läsarna som kommer direkt från Sydsvenskan och HD blir det lite förvirrande att man kommer till en helt annan sajt. Vi tror att det kommer bli en mer sammanhållen och bättre produkt på det här sättet. Men varumärket 8till5 och näringslivsbevakningen som vi gör förändras inte av det, säger Pontus Jeppsson, produktchef på 8till5, till nyhetsbyrån Rapidus.

Exakt när 8till5.se kommer att få sin nya skepnad är inte klart i dagsläget.

Rättelse: I en tidigare version uppgavs att 8till5.se ska skrotas. Uppgiften kom från Rapidus. Men det stämmer inte enligt HD-Sydsvenskan.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.