Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

HeatoN gör podd med Perfect Day

Publicerad: 5 oktober 2016, 08:26

Emil "HeatoN" Christensen blir programledare.

Foto: Pressbild

Counter Strike-kungen Emil "HeatoN" Christensen gör en egen poddcast i samarbete med Perfect Day Media.


Ämnen i artikeln:

E-sportAmanda SchulmanPerfect Day

Hajpen kring e-sport växer sig allt starkare, och en av de främsta profilerna är Emil "HeatoN" Christensen, aktuell med medverkan i SVT-programmet Mästarnas Mästare. Nu står det klart att han också ska börja podda. Namnet på den nya podcaste än kort och gott "Esportpodden" och görs i samarbete med Perfect Day Media.
– Esport är oerhört spännande och vi vill tillsammans med HeatoN göra en produkt som känns intressant både för de initierade och för nybörjare, säger Amanda Schulman, kreativ chef på Perfect Day Media i ett pressmeddelande.

Bolaget bedömmer intresset från marknaden som stort och redan från start har Esportpodden sponsorer.
– Något som bevisar att vi är helt rätt ute som satsar på esport i podcastformatet. Både Emil och André har stor kunskap och erfarenhet inom esportbranchen och vi är väldigt glada över att nu kunna lansera den här podcasten i vårt växande nätverk av nischade premiumpoddar, kommenterar Perfect Day Medias försäljningschef Felicia Lagerwall.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.