Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hedman slår tillbaka

Publicerad: 4 november 2010, 08:42

Magnus Hedman hotar att stämma Se & Hör och Aftonbladet. – De har publicerat rent förtal och personangrepp, säger Hedmans agent Michael Brinkenstierna till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Magnus HedmanAftonbladetSe & Hör

Magnus Hedman.

Magnus Hedman har en tung period. Dopningsdomen och tvisten med ex-frun Magdalena Graaf har avlösts av prostitutionshärvan där han misstänks för sexköp – fallet ska nu upp i hovrätten. Dessutom har Hedmans festande med Kanal 5-gänget i ”Kungarna av Tylösand” uppmärksammats i medierna.

Gårdagens Aftonbladet, där tidningen toppar med ”Hedmans tunga fall” och skriver att den forne fotbollsstjärnan nya liv är ”fylleturnéer och sexförhör”, gjorde Magnus Hedman djupt upprörd, enligt Michael Brinkenstierna.

– Det var droppen. Magnus har mått väldigt dåligt av det som skrivits och nu vill han sätta ner foten, och det gör man med en stämning, säger Michael Brinkenstjärna.

Det är Aftonbladets och Se & Hörs artiklar om Hedman som nu gås igenom av advokaterna, och man planerar att stämma de båda tidningarna.

– Det som skrivits där är förtal och personangrepp. De har vridit till sanningen. Se & Hör har publicerat gamla festbilder och låtsats att de varit nya, och även skrivit om strippor. Aftonbladet har skrivit om fylleturnéer och har haft helt osanna uppgifter. En människa kan falla, men när man sprider lögner om den som ligger har man gått för långt, säger Michael Brinkenstierna, som inte vill gå in på fler detaljer kring det han anser vara felaktigt.

Andra medier då?

– Det är Se & Hör och Aftonbladet vi tittar på. Expressen har skött sig exemplariskt.

Samtidigt har skriverierna lett till att Magnus Hedman, som nu turnerar som discjockey, fått många förfrågningar och erbjudanden.

– Magnus har kommit igen bra och ser ljust på framtiden, säger Michael Brinkenstjärna.

– Det där yttrar jag mig inte om förrän det kommit in en stämningsansökan, säger Carina Löfkvist, chefredaktör på Se & Hör, om planerna på en stämning mot tidningen.

Resume.se har sökt Aftonbladets chefredaktör Jan Helin och informationschefen Nicke Franchell.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.