Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Helena Westins nya jobb

Publicerad: 10 januari 2012, 14:07

Helena Westin har fått nytt jobb som tillförordnad kommunikationschef hos Företagarna. .

Foto: Pressbild.

Hon sa upp sig som reklamchef på Tre Kronor Media & Reklam. Nu har Helena Westin rekryterats till jobbet som tillförordnad kommunikationschef för Företagarna.


Ämnen i artikeln:

Helena WestinElisabeth Thand RingqvistFöretagarna

I oktober avslöjade Resume.se att delägaren Helena Westin lämnar Tre Kronor, efter bara ett och ett halvt år som chef för reklamverksamheten.

Hon har startat eget som kommunikationskonsult för att kunna hoppa in som senior rådgivare hos företag i behov av hjälp med kommunikation, varumärkesarbete och marknadsföring.

Nu är det klart att hon blir kommunikationschef för företagarorganisationen Företagarna, sedan den ordinarie kommunikationschefen gått på mammaledighet. Helena Westin handplockades av Företagarnas vd Elisabeth Thand Ringqvist.

–  Jag började i går och det känns jätteroligt. Jag vill använda den breda erfarenhet jag har från min 360 graders-karriär inom kommunikation, varumärkesvård och marknadsföring. Att vara företagare, marknadschef och vd är svårt och många gånger behövs seniora rådgivare. Erfarenhet är inte att förakta i en komplicerad värld.

Företagarna intensifierar kommunikationsarbetet och stärker varumärket vilket blir Helena Westins ansvar. Helena Westin knyts till Företagarna tre dagar i veckan. Resterande tid kan hon ägna åt sina överiga åtaganden som styrelseuppdrag och andra rådvgivningsuppdrag.

Helena Westin har ett förflutet på reklambyrån Paradiset, Aftonbladet, mobiloperatören Tre och senast alltså Tre Kronor Media & Reklam.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.