Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Helin sponsrar Aschberg

Publicerad: 16 april 2014, 11:53

Jan Helin och Robert Aschberg.

Foto: Resumé.

Jan Helin blir huvudsponsor – för Robert Aschberg. Aftonbladet pumpar in pengar i TV-producenternas pris som i år har bytt namn till Ria, efter tv-legendaren Ria Wägner. Aschberg är ordförande i Film & TV-Producenternas tv-sektion som arrangerar galan.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetRobert AschbergRiaJan Helin

– Tv branschen förändras snabbt och svenska produktionsbolag ligger i framkant av utvecklingen. För Aftonbladet är rörlig bild en mycket viktig del redan i dag och kommer att vara ännu viktigare framåt. Aftonbladet är med och skapar framtidens tv, det vill vi göra ihop med Sveriges tv-producenter, säger Jan Helin, chefredaktör och vd på Aftonbladet, i ett pressmeddelande.

Robert Aschberg är belåten.

– Ria premierar allt det som tar vår bransch framåt men som ofta glöms bort. Därför känns det naturligt att samarbeta med Aftonbladet som idag är med och driver utvecklingen utanför de traditionella tv-kanalerna, säger Robert Aschberg, ordförande i Film & TV-Producenternas tv-sektion.

Galan hålls den 3 juni på Debaser Medis i Stockholm.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.