torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hello There utvecklar familjeapp åt skidort

Publicerad: 21 november 2013, 14:35

Skidorten Branäs släpper en app med som innehåller ”Pistkartan”, ”Sakjakten” och ”Brädspelet”. Göteborgsbyrån Hello There ligger bakom appen.

Ämnen i artikeln:

Hello ThereToyotaSanta MariaPumaPeak PerformanceMediaMedier

KB

Karl-Johan Byttner


Appen har utvecklats i två versioner för att omfatta Branäsgruppens båda anläggningar – Branäsappen och Kungsbergsappen.

–  Vi vill förhöja upplevelsen av Branäs och samtidigt marknadsföra oss  till de (andra) som inte har varit hos oss än, säger Branäs Marknadschef  Mikael Elford i en kommentar.

Hello There ligger bakom utvecklingen av appen. Den  Göteborgsbaserade studion är specialiserad på spel för marknadsföring  och pedagogik.

”Pistkartan” är tänkt att användas innan familjer  reser till Branäs. Tanken är att lära känna de bästa backarna och få  koll på var lekplatser och restauranger ligger.

”Sakjakten” är ett  storybaserat äventyr som tar spelarna runt skidorten så att de får lära  känna backarna på ett kul och minnesvärt sätt.

”Brädspelet” bygger på  interaktion med olika figurer samt olika quiz-frågor – det går att  ställa in svårighetsgraden och alla kan spela samtidigt oavsett ålder.

–  Vi har haft fruktansvärt roligt med det här projektet. Många i studion  älskar skidåkning och det har varit lekfullhet från start till mål,  säger Oskar Eklund, vd för Hello There i en kommentar.

Appen finns tillgänglig gratis via App Store och Google Play.

Hello There vann Swedish Design Awards år 2010.

Bolaget arbetar med kunder som Toyota, Santa Maria, Puma, Peak Performance och Discovery Channel.

Hello There ligger även bakom underhållningsspelet Pebble Universe.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev