Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hilding plockar från konkurrenterna

Publicerad: 21 augusti 2009, 09:42

Mediebyrån IUM förstärker med två nya medarbetare från konkurrenterna Starcom och Mediaedge:cia: Birgitta Von Heijne respektive Annelie Holm. – Vi är oerhört glada att välkomna två seniora och mycket eftertraktade medarbetare, säger Urban Hilding.


Ämnen i artikeln:

Urban Hilding

Birgitta Von Heijne.

IUM:s vd Urban Hilding beskriver Birgitta Von Heijne som en erfaren medierådgivare och projektledare med bakgrund på både mediebyrå och reklambyråsida.
Hon har bland annat arbetat på Mediaedge:cia, Rönnberg McCann, TV4 och Scholz & Friends.  

Senaste åren har Birgitta Von Heijne arbetat på Starcom som medierådgivare och projektledare.
– Jag har mött Bitte i många möten om kunder sedan början på 90-talet och jag har väldigt goda erfarenheter av dessa samarbeten, kommenterar Urban Hilding berömmande.

Annelie Holm.

Annelie Holm kommer närmast från Mediaedge:cia. Tidigare har hon bland annat arbetat på Media Broker, DI och SvD och varit marknadschef på Clear Channel.

– Hennes breda kompetens och långa erfarenhet som är enormt nyttig för såväl oss som mediebyrå som våra befintliga och tillkommande kunder, säger Urband Hilding.

Peter Willebrand

Ämnen i artikeln:

Urban Hilding

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.