Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hit flyttar Aller i Malmö

Publicerad: 27 april 2016, 09:19

Aller Medias nya fastighet i Malmö.

Det är redan känt att Aller Media flyttar verksamheten med 200 medarbetare från Helsingborg till Malmö. Nu är det klart var de ska flyta in.


Ämnen i artikeln:

Bodil Ericsson TorpAller MediaMalmö

Dagens Media berättade i januari att Aller Media flyttar verksamheten i Helsingborg till Malmö. Omkring 200 medarbetare berörs av flytten.

Samtidigt som förlaget säljer sin nuvarande fastighet för att stärka balansräkningen berättar de nu om de nya lokalerna. Flytten sker i början av 2017 till Östergatan 20 i centrala Malmö.

Aller Media kommer att hyra de fyra översta våningsplanen i fastigheten, och där ska finnas en podcaststudio, två fotoateljéer, provkök samt lokaler för externa arrangemang. Lokalerna kommer utformas i samarbete med det Malmöbaserade arkitektkontoret Nyquist & Morän, hyresvärden Wihlborgs Fastigheter AB och med medarbetare inom Aller media.

– Ambitionen är att skapa en kreativ, innovativ och social arbetsplats där vi också kan bjuda in kunder och partners till inspirerande aktiviteter. Med vårt nya centrala läge hoppas vi bygga relationer till näringsliv, högskola och även Malmöborna, säger Bodil Ericsson Torp, vd på Aller media, i en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.