Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Hitta.se försöker klå konkurrenten

Publicerad: 23 april 2009, 08:12

Hitta.se slår sig ihop med pressinformationsföretaget Newsdesk. Det innebär att Hitta.se utökar sin sökfunktion med pressmeddelanden.


Ämnen i artikeln:

Hitta.se

Newsdesk profil på Hitta.se

Det nya samarbetet mellan de båda bolagen innebär att länkar till de senaste nyheterna som företag publicerar i sitt pressrum på Newsdesk nu också kommer att publiceras i ett informationsfält intill företagets profil på hitta.se.

Varför gör ni det här?
– Istället för att göra som våra konkurrenter och låta folk godtyckligt skriva vad de vill om företag på sajten så vill vi presentera väsentlig information om företagen. Nu kommer du dels hitta all kontaktinformation till olika företag på vår sajt och dels hitta allt som skrivits om företaget. Jag tror att det kommer ge folk en bättre förståelse för vad företaget gör, om det är stort eller litet innan de tar kontakt, säger Rui Brites de Sousa, vd på hitta.se.

Vad kommer det här ge er?
– Det kommer inte ge oss så mycket, vi ser det mer som en tjänst. För vår del handlar det mer om att erbjuda en tjänst som är mer komplett.

Linda Fagerlind

Ämnen i artikeln:

Hitta.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.